atm

lucky strike
de la soul - tread water
vakum
extrem hjärnaktivitet
kärlek till livet
tacksamhet
lev nu dö sen
bra vänner
aska
musik
rastlös
drastisk
ian curtis
drömmar
minnen
måste gå

Fint och bra

image28

Vårkänslor



image18

Ge dig tillkänna!

Någon får gärna förklara varför mitt besökande antal gick från 5-10 st till ca 50 st över en natt? Två dagar i rad dessutom?



And them mother fuckers are eating at the buffé

"Yesterday it was a party. The kind of party you wish you attended atleast three times a week. The kind of party where feelings of love, hate, sadness and joy gets all mixed up and someone cries, someone laughs and someone is looking through the window into the black.
We come together covered in our fears protected by the angelic wings of cocaine.
Pick me up pick me down lets make this night last longer then ever. And after three kinds of drugs we go berserk on the red wine wich today seems to have taken over the soul purpose of my own blood. I throw up more blood and drink more wine. Soon my love am I perfect.
Falling softly asleep to the sound of joy division, the cure and the divine comedy is not but a leap of myth but a handfull of truth!"

Sincerly yours
Cocytus

Good morning humanity




image17

kognitiv beteendevetenskap

Ja alltså ni får ju ursäkta mig idag. Den annars så avskärmade psykotiske skitungen har idag allt humör på manchetterna. Jag är så fruktansvärt arg och less att jag har tappat allt hopp om mänskligheten. Girighet, oförståelse, oförmåga att lösa problem och annan ren och skär idioti prommenerar mig på nerverna mot min mentala klippavsats.
Jag tror seriöst att detta kommer driva mig till galenskap. Antingen bosätter jag mig i en hermetiskt tillsluten miljö i ett vitt rum utan fönster. Eller så blir jag maktmissbrukande diktator a´la Kim Jong och går ut med en smäll!
Jag skulle nog primärt rikta in mig på privatpersoner och offentliga maktmissbrukare jag inte tycker om.
Regeringar och religioner får vara ifred mest för att de är dem som håller den stora gråa slemmiga massan i schack, vilket jag inte ämnar lägga energi på. Så det är bra att de finns.
Däremot enstaka personer skulle jag välja att jaga jorden runt med tomahawkmissiler mest för att se deras låga inteligenskvot och sociala inkompetens rinna ur deras vattniga råttögon i samma ögonblick som de förstår att deras ignorans och attityd har bringat dem till dödens rand.
Det hade det varit värt när jag själv skulle få inställa mig hos den moraliske bödeln världspolitiken som skulle dömma mig till livstids fängelse och tvångsindoktrinering av skitig demokrati.
Jag skulle skratta dem i ansiktet från mitt podium av stolthet i de fina salarna i Haag sekunderna innan jag sluter mina tandrader om den plastiga cyanidkapseln.

Sen på min begravning skall de spela Seven nation army med White Stripes och ett stort porträtt skall pryda kortsidan av kyrkan.

Idioti samt lägre stående varelser

Jag sitter här i ren och skär ilska. Jag målar fan och hans syster på väggen och jag hatar människor som är inkapabla att lösa problem. Att se ett problem och inte en lösning är för mig en av mänsklighetens största gåtor. Att indoktrinera sig själv, sina barn och sin omgivning med ideologin att om ett problem uppstår så är det just ett problem, som vi gärna skall ställa oss i en ring runt och beakta, gärna med vördnad och avund för att sedan förklara problemet olösligt och börja om från början.
Vart fan leder det till? En värld fylld av problem och olösta gåtor. Dock finns det ju en positiv sida även med detta rent idiotiska leverne. Att det skapar sysselsättning. Sen kan man ju ställa sig frågan vilken typ av sysselsättning vi bör ha. Produktion som i nyproduktion och utvecklande, eller produtkion som i återproduktion och ersättningsproduktion.
Hur som helst finns det en positiv sida med allt och problem är till för att lösas precis som att regler är till för att brytas. Tillsammans förändrar och utvecklar vi världen. Så sluta sträva bakåt och försök att se frammåt. Klarar du inte av det så se fan till att stå still åtminstonde!

Nästa tatuering





image16

JUL

Svara gärna på frågan, vet du att det är julafton snart!?

Jag hade ingen aning. Det var nån som sa att det var om en vecka. Jag förstår inte riktigt vad som hände med november och december. Det har varit mulet, rått och mörkt och snart ska man köpa julklappar.
Jaha nu så börjar det alltså bli dags att vara snäll ett par dagar för att sedan återgå till normal status. Det kan uppstå problem då jag är fullkomligt oförberedd.

Får äta mkt pepparkakor och umgås med så lite människor som möjligt, ty det är mänskligheten som gång på gång gör mig besviken och som gång på gång bygger upp min vrede inom mig.

Isolering, pepparkakor och valium så ska det nog gå vägen i år igen!
Nyårsafton då?
Börja inte för fan...

Välgörenhet fuck you

Kommer du ihåg vad fick du i julklapp förra året?
JA DET GÖR JAG JÄVLA KOMMUNISTPROPAGANDA!

Jag är fullkomligen skitalergisk mot årets jävla Do good-kampanjer Runt om i landet. I media bland kollegor ja tamejfan överallt. Jag kräks på det!

Att göra gott över jul är ungefär lika inteligent som att operera in silikon varje gång man har sex för att dagen efter ta ut skiten igen. Gör precis tvärt om istället!

Ge året om. Till behövande, uteliggare, tiggare, enbenta syntare vafan som helst. Men kom inte och säg att man sak ge till välgörenhet just över jul. När välgörenhet blir en marknadsföringskampanj då har jag fått nog. Där drar jag min gräns och uppmanar alla er att ge absolut ingenting, inte en krona till välgörenhet denna jul!

låt reklamarna som gnuggar sina lata tassar sitta där och undra varför välgörenheten minskat under just julhelgen. Sen mina vänner får ni ge till vem fan ni än behagar, mig kvittar det. Har du ingen användning för det vare sig det är pengar eller kläder så ge bort skiten.
Julen är till för familjen, ge därför till din som gör ditt liv värt att leva. Sen kan du återkomma till våren med allmosor till de fattiga!

En som inte tänker ge bort ett korvöre till någon annan än de personer jag tycker om!
Usch försvinn! Modelfugor är lika upphetsande som en basjkorv i korvbröd.

Modesty Blaise

image15

Filmtips: Cashback och Brick. Se dom!

Jag vill se Corbijns fill också. Undrar vart man kan få tag på den...

Fantastiskt vårväder ute! Jag och mina raybans ska ner på stan och jag ska röka mina lucky strike med vita filter.
Synd för er att ni inte går med mig, eftersom jag är snyggast i världen idag!



Tävlingen

JAG VANN!

Jag måste börja äta innan spriten och sluta äta efter spriten!

Folk är fan dumma i huvudet.
Eller nä. Kunder är fan dumma i huvudet!
Vafan får dom sin totala jävla frånvaro av något som helst logiskt tänkande eller bara ren och skär sexårsinteligens.

"Vilken färg har den här?"

"Eh... Ja asså den ligger ju här och är brun liksom"

"Ne jag tycker nog den är grå"

"Då kanske du inte ska fråga mig?"

"Du är ju expert"

"Ja men jag är färgblind. Titta vidare ni så säger ni till min kollega om ni behöver hjälp."

Ännu en helg

Ikväll ska jag lösa alla mina problem!

Mest sprit i magen vinner!


Sprit löser alla problem

Att vistas i en äcklig lokal med vidrigt folk är lätt att bota.'

Tips nr 1: Strunta i middag, förtär endast 3 st knäckemackor utan pålägg.

Tips nr 2: Förtär alkoholen i hög hastighet. Utan undantag!

Tips nr 3: Dansa måttligt, inte för mycket då du förbränner alkoholen.

Tips nr 4: Drick ett antal järn under kvällen för att bibehålla berusningseffekten.

Seså barn, ut i natten och se till att ha roligt!


Matmysteriet

Jag äter inte. 
Missförstå mig rätt.
Klart som fan jag äter. Men bara för att jag måste. Sällan för att jag är hungrig. Jag tänker inte på min vikt, jag tycker inte det är tråkigt att laga mat, jag lagar jävligt god mat, men jag gillar inte att äta.

Jag tror att mitt största problem är att äta när jag är ensam. När jag inte sysselsätter mig och ligger i soffan med dator tv och playstation då har jag ingen anledning att sysselsätta mig och inte heller någon anledning att äta.
Detta problem resulterar som oftast i att jag blir fruktansvärt berusad frammåt småtimmarna och kommer sällan ihåg något av mina sista timmar i vaket tillstånd.

Det gör inte så mkt, men nu vet ni ju varför jag är som jag är mitt i natten ute på stan.

Idag har jag ätit 3 knäckemackor!

Nej jag är inte den du tror

jag är framför allt inte din kompis i holland

RSS 2.0