Nyårsafton, en kväll för misslyckade att lyckas på!

Det skall bli ytterst intressant att granska klädval och social kompetens hos de övriga gästerna. Vi firar i fantastisk villaidyll med tillhörande gäster.
Jag tar med min bäste vän Bollinger och ett par bröst som jag gillar.
Nyår har alltid varit en kväll då jag drar mig tillbaka och sätter på mig bödelhuvan/prästkragen/dommarperuken kalla det vad du vill, men jag dömmer folk hej villt och bestämmer mig gärna för vad de har för yrken, vem som gillar småpojkar och vem som gillar bästa kompisens flickvän.
Sällan är så många människor med så höga förvåntningar på samma plats. Sällan finns det så goda förutsättningar för att allt skall gå fel.
Alltså ännu en dag att gnugga händerna till och avslappnat njuta av den gratisshow som komma utspelas hela natten.

Det märks att det är jullov

Ungarna står i flock med byxorna nedstoppade i tubsockorna, tjuvröker utanför IT-Caféerna och muckar låtsasgräl med passerande människor. Det är väl härligt att dagens ungdom får vår generation att framstå som fromma lamm med abitioner och livserfarenhet. Medans dagens ungdom meckar tjack misshandlar pensionärer och kallar brudarna för fitta eller hora sitter vi och meckar en joint, kollar på kalle ankas jul och tycker att pensionärer är ganska söta.
Frågan är hur samhället ser ut när denna generation även kallad PACK växer upp och börjar sprida sig än mer över våra gator och torg.
Det kanske blir dags för en folklig revolution där äldre män går ut med röda bandanas och baseballträn och slår skiten ur nittonåriga kickerskids med stilett.

Vem vet, den som lever får se. Personligen tycker jag det roligaste är fenomet med att röka munbloss och spotta på lyktstolpar.

Jag hatar

När andra människor genom sina handlingar skrämmer livet ur mig. Gör att hjärtat slutar slå, blodet stannar och når inte ut i kroppen så jag blir kall och blek. 
Det är den värsta känslan i världen. Enda gången jag blir riktigt riktigt tagen ur min fattning. 


likt en flodvåg

Det blev de senare alternativet. 2 valium en varmdusch och sängen. Kom på att jag måste äta. Sushin stängd. Pizza är för bakisfolk eller snorungar. jag kom med den eminenta idén att göra tacos. Tacos är snonymt med typ schlagerfestivalen eller Idolfinalen. Matte nämnde nåt om faddergala idag. låter perfekt. 
Effektten av pillren sköljer långsamt över mig och jag blir mer och mer otydlig i mina resonemang. 
Lämnad ensam i en relation som är byggd på spontan dramatisk unsomskärlek. Det gör ont att inse att man inte duger. .
hoppas tacosen blir goda iaf. och att jag inte spiller på min fina matta. 
Matte jag orkar inte prata i telefon idag. drick en för mig med.

låt jag vill skall spelas på min beravnig är smashing pumpkins - disarm
litar på att någon läser bloggen och kan informa staten om denna önska. tack tack
cocytus over and out

Ursäkta mitt avbrott i min dekadenta rökpaus

Bilder från någon obskyrt diskotek i göteborg:

Vad är din favoriträtt?



A: Ehm Panna cotta
B: Favorit? JAG GILLAR ALL MAT!

Kändisar:



David Batra och Johan Mjällby

Det är skönt att se minoriteter ute på stan!



Moggisarnas riksförbunds ordförande, jag kommer tyvärr inte ihåg vad han heter

Deo-test



Nja, den fick 2 av 5

Gissa vem som uppfunnit tidsmaskinen (kanske lite otippat)



Beppe fucking Volgers, sjukt, I know!

what to do klockan sjo?

Jag kan inte bestämma mig för om jag skall resa mig upp ur soffan och bara slå sönder hela lägenheten eller om jag ska sätta mig i fönstret röka ett paket cigg, dricka en flaska vin, ta två valium och lägga mig på golvet.

Vidare i kapitlet flashback

I tråden "är fittor underskattade??" Får trådförfattaren svaret:

- "En fitta penetreras i hopp om att man ska få någonting tillbaka, som en avsugning, analsex eller varför inte maten tillagad?"

jag skrattar så mycket idag

När tv hakar på trender ett år för sent

Så blir det snedsteg som resulterar i tex EMO-tv. Jag menar vad fan tänkte de nu?

Emoett



Emotvå



Sen undrar jag om Samma person bara sprang runt och bytte kläder:



EXAKT SAMMA SMILE!



Allmän vädjan

Angående alla trettonåringar som envisas med att ta bilder på sina gina tricotkläder och h&mglasögon så vill jag här framföra en vädjan till den redan missriktade mediecirkusen som väljer att bygga detta luftslott kring framtidens analfabetiska tonåringar.
Om ni ändå väljer att sponsra barnen, gör det då för helvete med en vettig kamera, alternativt en mobil med vettig kamera. Ni verkar glömma bort att barnen inte har råd med riktiga telefoner utan springer runt med våra gamla.
Det är nog med att behöva stöta på pisset över hela tumören vi kallar internet. Kan vi inte försöka gemensamt mildra detta fenomen och åtminstone skona våra ögon från våra hjärnors förgiftade näring?

Så snälla Nokia, Ericsson, Canon, Nikon, Samsung LG och alla andra. Gör en insats för världen, folket och ögonen! Skänk en kamera till alla 13åringar med epitetet modebloggare etsat i sin livshistorik.

Jag tror jag smäller av!

Länk hittad via kristoffer appelquists blogg: klicka här!

Har inte skrattat så mycket sedan jag läste namnet Inkognito på en tunnelbanevagn för drygt ett år sedan.

De ringde från Days of our life...



Och ville ha tillbaka sin karaktär!

Modern tid trasig tid

Googlade ordet "CUT" får upp "Relaterade sökningar: Emo"

Det finns humor överallt nu för tiden. Jag älskar det!


Björnfittan

Som ni alla vet är stockholms förorter lite som göteborg. Trendhungriga efterapande och en aning lämnade på andra sidan flötet. Problemet är inte göteborgarna för de vet allt som oftast sin plats och stannar på västkusten undantaget vissa högtider och lov.
Problemet är de förortsexkrement som lyckas hitta igenom tullarna och in till stadskärnan.
Beviset, BJÖRNFITTAN.  Bara bönder och göteborgare skulle på fullaste allvar sätta en björnfitta på skallen, se medvetet dum ut, avstå från att hänga in den med jackan i garderoben och sen ha den på sig inomhus där folk i tshirt redan svettas.
Idiotin är total. Dessa människor bör stämplas som samhällsfara för att sedan deporteras till arbetslägren i Sibirien.
Nästa gång jag ser en sådan inomhus skall jag fyra av mitt avsågade hagelgevär i ansikted på berörd björnfittbärare och i rätten sedan hävda att jag trodde det var en björn.













(alla högkvalitativa superfashionmingelbilder är  tagna från stureplan.se vart annars)

Sen finns det tydligen dom som använder sig av endast björnblygdläpparna och virar dessa kring sin svettiga torso i hopp om att verka modern, stockholmsk och stolt.

Hade jag varit en björn hade jag tagit mitt liv.

RSS 2.0