En bra dag är en glad dag

Jag hade turen att få börja min med ett gott skratt då en tuff kille i skinnjacka och solglasögon gick ur tåget och spottade... Sig själv på magen!

Jag gråter lite fortfarande

Avdelningen internetcitat

"att dricka lättöl är som att slicka sin egen syrra,
det smakar likadant, men känns så in i helvete fel"







HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Påminnelse

Den riktar sig till er förslappade förtappade förlorade själar som sitter och fördriver tiden med att läsa blondinbellas blogg och skvaller om Sanna Brådings äkta eller oäkta slang.

Läs en bok! Surfa in på SvD iställer för aftonbladet. Sätt på Discovery när ni kommer hem från arbetet på burger king och gina tricot. Eller varför inte BBC?

Jag är övertygad om att det bara är en tidsfråga innan 75% av vår befolkning inte kan namnet på landets regent, vad ordet demokrati innebär och varför inflation inte är bra.
Naturligtvis klarar sig dagens ungdom (dvs generationen som är tänkt att ta vid efter våra föräldrars indoktrinerande av skrivstil, nej till kärnkraft och inträde i EU) sålänge de får alla dessa frågor ställda till sig framför en dator. Verktyg som google wikipedia och nationalencyklopedin blir lika elementära som föda, fortplantning och samhörighet i människans forna natur.
Jag erbjuder inget botemedel och jag är heller ingen messias. Däremot kan jag erbjuda bromsmediciner till reducerat pris som ännu ej testats på djur.

Glöm inte att i mellan de 50000 komersiella budskap du passerar idag att suga åt dig de 2-3 litterära element som fortfarande finns kvar i vår vardag.

Jag vill tacka birgitta för tipset om jägarna på karin hall, är halvvägs in i boken och är ytterst tillfredsställd.
Sluta bidra till idiotin och skapa ditt egna öde!

Badboys for life, for a while or just the fucking fun of it

Igår pratade jag med en tjej som berättade att hon föll för sitt ex för att han var en badboy. En som sa saker till henne som ingen annan gjorde.
Vart går gränsen? När blir en badboy ett svin? Är man ett svin om man är en badboy? Vad är det som gör att en kvinna drar sig till en skitigare natur även fast de innerst inne vet att det varken är bra, kommer hålla i längden eller kommer uppskattas av vänner och familj. Är det tjejernas sätt att göra revolt medans killarna började röka och sniffa lim? Eller i senare år är det för att kompensera för good girl-fenomenet man levt under fram tills nu?
Faller killar för bad girls? Finns dom? Eller kan en tjej aldrig bli as bad as a bad boy?

Frågan är hur som helst hurvida jag är en badboy? Är det isåfall därför jag har 99% kvinnliga läsare här? Hälften av er blir kåta av att läsa min litteratur, resten av er blir smått imponerade eller bara intresserade, någon enstaka % anser sig ha funnit en bundsförvant i den tragiska världen som kallas för verkligheten. 
Jag vet inte hur det ligger till, men jag älskar att ni kommer hit och läser och påverkas.

Välkommen åter



Tear me apart

This time it's not love. It's something else. A guest, a thought maybe a fellow traveler passing through.
All I know is:
- Something, something will tear me apart... again
You learn you deal you feel you create you destroy you exploit manipulate and twist the minds of lesser beeings.
Why you ask
Because I can I whisper

Leave me be, for as I can see, you and me were never ment to touch and feel. Let us wave instead, nod our head in ill contempt. Let us loathe and despise, live and breed on anger and hate. Since there is allways negatives close by, hence the state I am in, it is the easiest way and I alone am taking that road.



Alla är vi bra på olika saker

- "Jag har en master i ekonomi!"
- "Grattis, jag har en master i den kvinnliga orgasamen..."


Ignorance is bliss


Som att hälla gustav på min kvarn

Idag satt jag på en buss. Eftersom jag är av yttersta klass vad gäller uppfostran och artighet lämnar jag alltid plats åt andra människor. Jag intalar mig själv varje gång att de också är trevliga människor som skulle gjort samma sak för mig.
Sen har man de man ser så fort de kliver på bussen och tänker, fan i helvetes jävla skit, bara "den där" inte sätter sig bredvid mig... Men naturligtvis måste jag utmana mig själv och le lite extra samt göra gott om plats för molluskliknande monstret som vältrar sig fram över små barn och folks ben bakåt i bussen.
Naturligtvis sätter sig saken bredvid mig och jag börjar andas tungt samt blunda lite extra varje gång mina ögon blinkar.
Jag tänker högt för mig själv... Bara för att människan är tjock betyder inte det att den samme måste vara äcklig.
Men mycket riktigt luktade personen kiss och svett.
Blev tvungen att kliva av en hållplats tidigare för att inte kräkas.


(typ så här mkt vatten på kvarnen)

Teh Lord works in very very very fucking mysterious ways...

RSS 2.0