På tal om lustiga människor

- "Hejsan, jag har gjort en beställning hos er som jag inte är nöjd med!"
- "Ok" *
- "Ja hur går vi till väga nu tycker du?"
- "Vi?" *
- "Ja men jag då!"
- "Du får prata med ansvarig säljare" *
- "Ja får jag prata med henne då!"
- "Hon är inte här, så jag föreslår att du gör en skriftlig reklamation som du skickar till henne" *

- "Nu måste du skämta med mig aprillo"
- "... vänta lite" *
- "HALLÅ!!!!?"
- "HALLÅÅ!??"
- "hahahahaha jaaaa jag är kvar" *
- "Tycker du att det här är roligt?"
- "Helt hysteriskt, du får prata med min chef istället, tårarna bara rinner!!" *
- "KOPPLA MIG!"
- "hahahahaha ja ja ja jag kopplar dig..." *



* jag svarar

"du måste skämta med mig aprillo" på sprättig stockholms/bögig/tjejdialekt
ibland uplpever man sådana dagar som bara gör livet värt att leva

Vad gör du med mig?

Jag hatar att jag älskar den känslan som gärna infinner sig vid fyratiden. Gärna en fredag. Känslan som får mig att springa istället för att gå. Att knyta nävarna utan att förstå. Att ha just den här musiken att lyssna på. Det är så svårt att nå. En sådan annorlunda nivå.

Vanligtvis är jag samlad lugn och timid. Just nu känner jag för att slita upp min bröstkorg till en viss låt. Dansa ett var med min kvinna. Älska på smutsig bädd för att senare med min egen legion av brutala vänner stå högst upp längst fram och fälla första blod.

Vad får mig att vända dessa tankar? Vad får mig att gilla dessa tankar? Vad får mig att upprymmas av dessa tankar?
Varför säger ingenting stopp? Varför önskar jag mig detta händelseförlopp? Är jag sjuk eller geni? Är jag ensam lämnad kvar eller först att finna min väg hit?

Vem är vad som gör det där som är det här?
Vad händer om man har migrän och istället för att gömma sig under täcket, sätter på den vidrigaste technomusiken, blinkande ljuset i det skitigaste rummet? Man kan väl inte få annat än ont i huvudet eller hur?

Nästa gång skall jag pröva. Jag lovar!



Logiken är ett och du är lika inteligent som ett äpple

I tider som dessa. I tider av oro. I tider av ekonomisk misär börsras, familjekras, tro hopp och konkurs så tycker jag det är helt fantastiskt hur dumma människor syns hörs och verka precis som ogräs när våren blir till sommar. Likt en rötmånad sprider sig idiotin som en löpeld genom landet och bloggarna som ni läser mest är blondinbellas, sanna brådings retoriska missanpassade geografitexter och liknande litterära mästerverk.
Vill man rulla sig i ytterligare ankfett och småle åt pöbelns febrila uppmärksamhetsjakt kan man bara läsa lite längre ner på sidan under rubriken, Kommentarer.
99% anonyma och 99% av dessa fulkomligen rasar ur någon form av interaktivt uppsvällt lik, så som råttor flyr undan vattnet i kloakerna.
Vi har till och med passerat idiotin med "modebloggar" som skrivs av femtonåringar vars begrepp mode stavas Gina Tricot, bikbok och H&M. Nu är det åsiktsmaskienriet som tagit fart, i samma åldersgrupp (mentalt åtminstone). Man talar om hurvida Katrin f.d Schulman skall få behålla sitt jobb (PÅ TV400!!!!!?????) vem fan tittar på TV400?????
Vem fan lyssnar på mongot Katrin Schulman? Alla vet att med en sån blick skev som en ko inför slakt inte är pålitlig och att opålitliga människor endast lyckas med framgång om de lyckas lura drevet att de har något viktigt att säga.
Har man inget viktigt att säga kan man alltid spela pajas eller rent av jävligt dum, och det lyckas hon ju ganska bra med.
Kalla det P.R-kupp, desperat försök till tvångsintagning eller bara förvirring men jag kan inte annat än att känna en sorst avsky mot det massmediala samhället som tycker att Gynning är stark personligthet och bra programledare samt att Katrin f.d Schulman är en tuff tjej som säger vad hon tycker.

Tacka vet jag högkonjunktur, intellekt och framstående kreativitet inom alla yrkesgrupper. Det enda vi kan glädjas åt i dagarna är att bushadministrationen kritiserar McCain och går ut med att man tänker rösta på Obama, samt att konstnärer har en tendens att överprestera under katastrofala ekonomiska episoder.

Lid för konsten men förakta okunskapen
Tag hand om idioten och bota förruttnelsen i samhället


Tits and ass

Brukar det handla om när man ställer frågan till en man;
- "Vad är din favoriträtt?"
- "T & A ofc!"

Just nu är bröst på tapeten. Vissa tömmer dem, vissa fyller dem, vissa lyfter dem vissa hänger dem. Inte mig emot något av det. Bröst är helt enkelt inte min grej.
Tycker inte illa om dem men ack vad fina saker jag ser på en tjej innan jag reflekterar rundheten på behagen på magen.
Framförallt är jag mer intresserad av en rygg eller ett par ben. Axlar är också fint. Bröst kan ju vem som helst göra fina. Men skulptera en vacker rygg eller mejsla ett par perfekta nakna axlar. Det är inget Victoriakliniken fixar inte.



Fortsätt vårda era kroppar kvinnor, ty ingen kan älska er om ni inte älskar er själva.

Many loves
/yours truly

Vad är normal?

Idag när jag gick ned för en trappa mellan två tåg och kaffe i handen fick jag mig en riktig kompistackling av en lång herre i rock och portfölj. Kaffet yrde till och skvätte ut genom den minimala pipen. Missade min jacka som tur var och det mesta landade på marken.
Här ställer jag dagens fråga öppen till alla läsare att svara på. Hur skulle ni reagera?

Jag brast hur som helst ut, uppenbarligen lite för högt, "Men din jävla fitta!"
Rusningstrafiken liksom stannade upp, tågen slutade låta och människor slutade prata. Jag fingt inget vidare medhåll av folket runt omkring och mannen jag adresserat meningen till hade redan försvunnit upp för trappan.
Jag skiter ju naturligtvis i vad alla morgonpendlare och träslöjdslärare tycker om vad jag skriker klockan 9 på morgonen. Men jag undar ändå vad människor tycker man ska göra i en sådan sittuation. Eller hur ni skulle göra snarare. Jag ångrar mig inte en sekund och det enda som hade kunnat göra min dag lite bättre hade varit om kaffet varit Mc Donalds istället för mitt stammishak och att hela skiten hade hamnat i hans ögon innan han hunnit stänga dom. Sen hade jag kunnat slita hans kött från benet medans det fortfarande var varmt och innan den första droppen kaffe slagit i backen.
Då skulle han lära sig att världen kretsar kring mer än handelsbankes Asienportfölj, O-baren och hans fula polska älskarinna han ligger med istället för mamman till sina barn.¨

Intressant det där med ilska, vrede hämd och behärskning.

RSS 2.0