Yrkesval

Efter att ha skummat igenom dagens Metro så fastnade jag på en annons där ett föräldrakooperativ söker dagisfröken med god kunskap om pedagogik, barns utveckling och ha god hand med barn.

Jag bestämde mig för att söka. Det är dags att någon tar tag i avfallet vi kallar den nya generationen. Förfallets generation som är 6 år, har två mobiltelefoner och ett psp eller nintendo DS, kallar tantern för fitta och mamma o pappa för hora och bögjävel.

Det är dags för någon att läxa upp dessa små aliens med lite aga, whiskygröt och valium på sovtimmen. Någon med disiplin måste ta över detta slapphänta underbemannade system som drivs ov flanellskjortor och lesbiska tanter med skogshuggarhänder.

Jag skall skapa raka led, god hållning samt ypperlig retorik hos dessa avskum för att forma framtidens samhälle till något strikt resultatinriktat kvalitétssamhälle. Utan deprimerade femtonåringar som lyssnar på kent och skär sig i armen, utan 19åriga tjejer som koksar och sen ångrar sig två dagar senare då ruset lagt sig och bestämmer sig för att något nog var våldtäkt, utan män som tycker att kvinnor är till för att sättas på, utan kvotering där bäste man eller kvinna må vinna, där lycka inte är pengar eller vipkort på förortsställen som laroy och sturecompaniet utan goda resultat i såväl affärer som relationer och sociala sittuationer. Minimera det emotionella och banka lite vett i barnen redan från början så kommer vi ha vårat utopiska samhälle inom några decenium.

Undrar om jag blir kallad till intervju.


Allmän information:

Ointelligenta människor borde utrotas. Hade inte varit ett problem om inte människan lagt sig i utvecklingen för massa år sedan. Annars hade vi suttit här, starka, intelligenta, överlevare med ett sunt leverne och civiliserade metoder.
Men näääää nu ska vi alla tåla random idioter med intelligenskvot under hundringen och det gör mig så fruktansvärt illamående.

RSS 2.0