Ljus

Vad gör väl inte årstiden med oss nordbor?
Det är en extremt stor skillnad på människorna i stan nu jämfört med för bara 2 månader sedan. Jag vet att ni vet att det är samma sak varje år. Men jag tycker det är ett så intressant fenomen. Att få svart på vitt hur svag människan är egentligen. Att vi låter oss påverkas av ljuset är rent av tragikomiskt. Med alla attribut vi använder för att självutnämna oss till härskare av vår planet, högst upp i näringskedjan utan naturliga fiender så är vi ändå svagare än minsta lilla insekt och vår största naturliga fiende är ytterst naturlig, människan är sin egen fiende.
Att vi mår sämre för att solen inte skiner 12 timmar om dagen är väl besviset på att darwins lära inte sträcker sig längre än till 1500:talet ungefär. Sen började det gå utför igen.

Hur som helst är det ju jävligt kul att alla mår lite bättre, är lite snyggare och har lite roligare. Ser fram emot sommaren och passa på att njuta nu för snart vänder det igen och mörkret smyger tillbaka från sina grottor och lägger sig över atmosfären allt längre för varje dag som går.

P.S jag är snyggare under vår och sommar och föredrar ett avklätt mode. Det är inte så vanligt.

30, döden och min odödlighet.

Jag har fått blodtrycksmedicin nu. För njurarna.
Jag menar det är som att få cellgiftsbehandlig mot ditt näsblod.

Men vem bryr sig. Ett piller till att svälja innan ögon sluts och tankar döljs.

Ytterligare ett bevis på att det efter 30 år fyldda är lika bra att avgå för all framtid.
Mitt problem är att jag är odödlig så vi får se hur mina desperata försök att på långsiktigt vis bryta ner mig själv bär frukt i framtiden.

RSS 2.0