Redogörelse

Jag hatar inte barn, bara barns föräldrar.
Men just nu kan jag inte påstå att jag gillar skitiga skrikpåsar som inte kan stå still.
När jag var liten och var med vår dagmamma när hon skulle handla tex. då gick vi fem kids på ett spikrakt led med händerna på ryggen. Sa inte ett knyst om vi inte blev tillfrågade och nickade eller neg om vi stötte på någon grannförälder. När jag/om jag skaffar barn så ska det va sån jävla pli på ungen att folk tror att de är robotar! Givetvis ska jag lära de allt jag kan om alkohol droger och sex. Men raka i ryggen skall de vara.
Preussisk uppfostran är det nya svarta

image43

Medelålders skökor, lattemammor och andra kvinnor

Det som inspirerat mig till detta inlägg är två saker.
Brunch på Deville
Blogg på glife

Vi åt en av de bättre bruncherna på länge förra lördagen på Deville. Omelette, croque monsieur, ägg benedict, fattiga riddare, milkshake, färskpressad juice, kaffe och bloody marys. Allt helt fantastiskt. Däremot slås jag av en sak när vi sitter där trasig och menlösa efter gårdagens eskapader. Lattemammor är det värsta jag vet. De smyger sig ut kring lunchtid på helgerna med armador av barnvagnar och snoriga knyten som nödvändigtvis måste vistas på de trendiga fiken, uteserveringarna och restaurangerna.
Bredvid oss sitter ett "tjejgäng" varav en morsa har ungjäveln med sig. Inte för att hon måste utan för att hon vill. Det står LYCKLIG i pannan på henne och det känns lika genuint som kompisens plastiga "gucci"väska. Vad har ungen där att göra? Vi är på en jävla restaurang inte en lekpark. Ungen skriker och gråter om vart annat. Mitt tålamod är lika med noll eftersom bakfylla och migrän inte är direkt barnvänliga tillstånd.
Antingen fixar man en barnvakt i form av sin sambo, granne, syrra eller kompis eller så stannar man väl för fan hemma för att man måste ta hand om sitt stackars spädbarn! Jag är så arg att jag finner det problematiskt att formulera mig. När jag nångång tar mig för att ha en restaurang eller ett fik någonstans skall det bara stå på dörren:
Hundar och uteliggare är välkomna
Barnvagnar, lattemammor och folk under 15 göre sig ej besvär.

Via några klick och vidarelänkningar från erikas blogg på Pause.se hamnade jag på den intressanta bloggen som går under namnet Lazy Girl och skrivs av någon som heter nadinemperio. Ytters rolig läsning för gemene man som sitter inne på fler hjärnceller än encelliga toffeldjur. Det bästa av allt är att hon gärna visar sig från sin bästa sida, dvs halvt bakifrån med ansiktet dolt av sol, skuggor, solglasögon stora som frisbees eller bara av sin egen hand. Hon utger sig nämligen för att vara 28, vilket är en fysisk omöjlighet. Alternativt är hon extramt olyckligt lottad vad gäller åldrande. Jag skulle efter noggrann analys säga att hon är 37. Det är lite som att läsa en Märstabruds innersta tankar om vad som är viktigast i livet.  Utan någon som helst koll på vare sig mode eller extravagant lyx skryter hon gärna om sina erövringar i form av gratis hyrbil och hotelvistelser. Hysteriskt kul att gå igenom hennes "för 5 minuter sen"bilder, I 3 år gamla Dolce & Gabbanakläder ser vem som helst dum ut.
Döm själva

image42

2 Saker som gör mig sjösjuk och sur på riktigt.
Hjälper inte att jag sitter på jobbet heller...


RSS 2.0