I drink you drink we all drink, so fuck the icecream



Jag dricker inte för att det är sociallt.
Jag dricker inte för att det är gott.
Jag dricker för att det är så jävla mycket bättre att vara full än att vara nykter.
Jag blir tydligen odräglig när jag är full. Jag är odräglig nykter också bara det att jag vet med mig att kontrollera mina yttringar och förvrida lyssnarens sinne att tro att jag är genomtrevlig.
När jag är full tänker jag inte det minsta på sånt.
Därför kan jag ibland känna ett behov av att dricka. Inte för att glömma, inte för att fly, inte för att jag är osäker på mig själv. Utan för att jag älskar att kasta mig ut i den okontrollerade personens dimension där ytterst få idag färdas.
Det slog mig idag när jag hamnade på en ung fashiontjejs blogg/hemsida med rubriker som heroin, memento mori och fuck me fuck you. Först tänkte jag som jag alltid gör. Sen ändrade jag mig och bestämde mig för att hennes ord är min sprit. Hon gör vad jag gör på annat vis. Det var enormt befriande att tycka om istället för att avsky.
Så ikväll blir det lite sprit igen för att fira denna nya upptäckt!

Att knifva

Läste i tidningen idag om hur en man som A) försökt stoppa ett rån på B) Lidl som sen C) Blev knivhuggen i ryggen.

Smart kille. Nej jag vill inte att de tar Lidls pengar så jag hoppar på knivkillen ensam och enligt bevisen alltså med ryggen först.
Nä ska jag stoppa ett rån någon gång så skulle det inte varit på Lidl, det skulle va någon annanstans. Får återkomma med location på mitt utopiska rånförhindrandeförsök. Men en sak är säker, jag hadetagit någon form av vapen, jag menar Lidl och alla andra liknande butiker jar ju allt från motorsågar och fiskpinnar till harpuner och flipfloptofflor.
Sen hade jag sett till att det var jag som kastade, högg eller spetsade rånaren i ryggen och inte tvärt om. Sedan hade jag tagit min tillflykt i en kundvagn strategiskt placerad innan en nedförsbacke!

Så där har ni nu lite små enkla tips till er misslyckade hjältar som är lite sugna på spänning i tillvaron. Annars kan ni ju alltid åka på segelsemester med familjen eller hoppa bungy jump.

RSS 2.0