Logiken är ett och du är lika inteligent som ett äpple

I tider som dessa. I tider av oro. I tider av ekonomisk misär börsras, familjekras, tro hopp och konkurs så tycker jag det är helt fantastiskt hur dumma människor syns hörs och verka precis som ogräs när våren blir till sommar. Likt en rötmånad sprider sig idiotin som en löpeld genom landet och bloggarna som ni läser mest är blondinbellas, sanna brådings retoriska missanpassade geografitexter och liknande litterära mästerverk.
Vill man rulla sig i ytterligare ankfett och småle åt pöbelns febrila uppmärksamhetsjakt kan man bara läsa lite längre ner på sidan under rubriken, Kommentarer.
99% anonyma och 99% av dessa fulkomligen rasar ur någon form av interaktivt uppsvällt lik, så som råttor flyr undan vattnet i kloakerna.
Vi har till och med passerat idiotin med "modebloggar" som skrivs av femtonåringar vars begrepp mode stavas Gina Tricot, bikbok och H&M. Nu är det åsiktsmaskienriet som tagit fart, i samma åldersgrupp (mentalt åtminstone). Man talar om hurvida Katrin f.d Schulman skall få behålla sitt jobb (PÅ TV400!!!!!?????) vem fan tittar på TV400?????
Vem fan lyssnar på mongot Katrin Schulman? Alla vet att med en sån blick skev som en ko inför slakt inte är pålitlig och att opålitliga människor endast lyckas med framgång om de lyckas lura drevet att de har något viktigt att säga.
Har man inget viktigt att säga kan man alltid spela pajas eller rent av jävligt dum, och det lyckas hon ju ganska bra med.
Kalla det P.R-kupp, desperat försök till tvångsintagning eller bara förvirring men jag kan inte annat än att känna en sorst avsky mot det massmediala samhället som tycker att Gynning är stark personligthet och bra programledare samt att Katrin f.d Schulman är en tuff tjej som säger vad hon tycker.

Tacka vet jag högkonjunktur, intellekt och framstående kreativitet inom alla yrkesgrupper. Det enda vi kan glädjas åt i dagarna är att bushadministrationen kritiserar McCain och går ut med att man tänker rösta på Obama, samt att konstnärer har en tendens att överprestera under katastrofala ekonomiska episoder.

Lid för konsten men förakta okunskapen
Tag hand om idioten och bota förruttnelsen i samhället


Kommentarer
Postat av: Tyrone Biggums

Bästa jag läst på länge!!

2008-10-20 @ 14:36:04
Postat av: ass

man tackar monsieur

2008-10-20 @ 18:42:15
URL: http://cocytus.blogg.se/
Postat av: Lilla MY

I fucking love u!!!

2008-10-28 @ 09:52:12
Postat av: Anonym

u know it!

länge sen

2008-10-28 @ 10:01:53
URL: http://cocytus.blogg.se/
Postat av: Mary

Katrin är en sann förortsfitta....

2008-10-28 @ 10:41:52
Postat av: Anonym

ja jag gillar inte henne så värst jättemycket om man lindar in det.

2008-10-28 @ 10:43:23
URL: http://cocytus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0