Allmän vädjan

Angående alla trettonåringar som envisas med att ta bilder på sina gina tricotkläder och h&mglasögon så vill jag här framföra en vädjan till den redan missriktade mediecirkusen som väljer att bygga detta luftslott kring framtidens analfabetiska tonåringar.
Om ni ändå väljer att sponsra barnen, gör det då för helvete med en vettig kamera, alternativt en mobil med vettig kamera. Ni verkar glömma bort att barnen inte har råd med riktiga telefoner utan springer runt med våra gamla.
Det är nog med att behöva stöta på pisset över hela tumören vi kallar internet. Kan vi inte försöka gemensamt mildra detta fenomen och åtminstone skona våra ögon från våra hjärnors förgiftade näring?

Så snälla Nokia, Ericsson, Canon, Nikon, Samsung LG och alla andra. Gör en insats för världen, folket och ögonen! Skänk en kamera till alla 13åringar med epitetet modebloggare etsat i sin livshistorik.

Kommentarer
Postat av: bloggbimbo

Sedan finns det vuxna barn som ändå envisas med att ta eländiga bilder med den förvisso mycket högkvalitativa systemkameran…tänk knarkarkvart i Berlin och 15 dassiga lager i PS

2008-12-10 @ 14:46:32
URL: http://bloggbimbos.blogg.se/
Postat av: Anonym

orginalet av den typen av bild är ju helt i min smak. men som du så väl uttrycker det så är det ett problem med dagens kameror. däremot kan du enkelt ställa in slutartider och fokus relativt enkelt för att få denna känsla utan att använda C:/photoshop cs/filter.grain.ep



men en dålig bild blir alltid en dålig bild, oavsett kamera

2008-12-10 @ 14:49:12
URL: http://cocytus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0